Voorbereidingen voor proeverij tijdens Castle Christmas Fair in volle gang

Victor Kuppers Blog 1 Comment

Lekker met je vrouw naar de Castle Christmas Fair. Perfect uitje voor mannen. Eerst langs kerststalletjes met kristal en of versieringen. Gewoon, lekker strunen en inspiratie opdoen. Vervolgens lekker bioburgertje happen in de enorme tuin en dan snel de kou uit en de warmte in, naar de speciale Kasteelbar. Waar de kenners van Beer in a Box voor je klaarstaan om je heerlijk speciaalbier te laten proeven. Idealere besteding van je donderdag-, vrijdag-, zaterdag- EN zondagmiddag is er niet gromt de Beer! De Castle Christmas Fair is van 7 t/m 10 december in Slot Assumburg in Heemskerk en vandaag gingen we voor het eerst kijken.

Wat kun je verwachten?
Idee is dat we je meenemen in wat ons abonnement speciaal maakt. Namelijk dat je begint met een Smaaktest (die doe je dus ook in de Kasteelbar). Daar rolt een Smaakprofiel uit. In dat Smaakprofiel staat een code. Die correspondeert met drie van de vele bieren die we meegenomen hebben. En daar ga je rustig voor staan om ze te proeven en te beoordelen. Ondertussen lopen wij langs om je vragen te beantwoorden. Op deze manier creeeren we een veilige omgeving voor bierliefhebbers om hun liefde voor speciaalbier te delen. Ver weg van het breigeweld en vragen over quinoa.

Waarom staat Beer in a Box op de Castle Christmas Fair?
“Wees waar de mensen zijn”, zie Henry Ford ooit. Kan ook Plato geweest zijn. Aan wie de eer ook toekomst, het gezegde blijft staan. Beer in a Box moet eropuit. Praten met mensen, over bier, ons concept. Wat we doen en waarom. En of ze klant willen worden? Heel veel moeilijker is het niet. En waar dan beter starten dan met een vierdaags evenement waar 20.000 mensen langskomen? Gewoon full frontal, head first een evenement draaien alsof je er verstand van hebt. Ook dat is Beer in a Box! 🙂

Leuk! Kan ik me al aanmelden?
Zeker! Kaarten voor de Castle Christmas Fair zijn nog verkrijgbaar (maar wees snel, sinds er ook bier is gaan de kaarten keihard!). Als je even verder leest, dan leer je hoe je mee kunt doen om 1 van de 5 vrijkaarten te winnen. Onze proeverij gaat ook een centje kosten, maar onze Beer zit nog in een Excel verstopt en heeft de uiteindelijke prijs nog niet uit weten te rekenen. Komt eraan! Als je dan eenmaal op het terrein bent, dan zitten we in het meest warme stekje van het hele festivalterrein; de Kasteelbar! Dus doe voor de vorm snel een rondje en kom dan snel naar waar het altijd gebeurt; aan de bar bij de Beer 🙂

Maar wacht! We geven vijf vrijkaarten weg!
Omdat we best heel graag willen dat je langskomt geven we vijf vrijkaarten weg. Voor niets. Behalve dan dat je op onze Facebookpost mag reageren waarom 🙂 Heel veel succes en tot donderdag-, vrijdag-, zaterdag- EN zondagmiddag 97 t/m 10 december 2017!)

Comments 1

  1. Beste mensen van Beer in a Box Slot Assumburg ligt in Heemskerk en absoluut niet in Heemstede.
    Foutje dat niet alleen in de mail is geslopen maar kennelijk ook op jullie website wordt vermeld. Controleer daar ook de opgegeven data. 97 december?
    Toch lijkt het mij wel heel leuk om naar de fair te gaan dus als jullie nog 2 vrijkaarten te vergeven hebben dan graag!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *