De top 5 allerbeste redenen om bier te geven voor Vaderdag!

Victor Kuppers Blog Leave a Comment

Wat geef je een vader cadeau die alles al heeft? Nou, gromt onze Beer: “Wat dacht je van bieren die hij nog niet heeft!? Perfect in lijn met zijn smaak? En als je zijn smaak niet weet, dan kun je hem verrassen met bieren die hij waarschijnlijk nog niet kent, maar wel lekker vindt!” Aldus onze Beer. Hier een lijst met weloverwogen en uitgebalanceerde redenen om een Beer in a Box voor vaderdag te geven.

Let op: deze lijst is niet bedoeld om te verkopen. Geenszins. Deze lijst dient slechts ter inspiratie om een Beer in a Box te kopen. Dat is iets heel anders!

1. De belangrijkste reden om bier van Beer in a Box voor Vaderdag te geven

Daar heb je hem. De eerste en belangrijkste reden om bier van Beer in a Box cadeau te geven. Alhoewel vaak verward met reden 2, is deze reden om speciaalbier bij Beer in a Box te kopen nog net iets sterker. Hij wordt namelijk als eerste in het rijtje genoemd. En dat maakt hem net even beter dan reden 2.

2. Hier nog een reden om vaders bier cadeau te doen

Deze is overduidelijk. Het is namelijk de tweede reden om bier te geven. Verwar reden 2 niet met 1. Want ondanks dat ie wellicht minder overtuigend lijkt, gaat het nog steeds om bier. En als dat geen koopsignalen bij je opwekt, dan weet de Beer het ook niet meer. Daarmee staat deze reden om speciaalbier aan je vader cadeau te doen met op stip op 2.

3. Omdat drie redenen overtuigender is

Iemand zei ooit; “zeg maar ja, dan krijg je er 3”. Nou, daar valt weinig tegenin te brengen. Deze reden is eigenlijk complementair aan de eerste 2 redenen. Het gaat namelijk om bier. En dan maakt reden 3 het rijtje gewoon net iets completer.

4. Maakt het lijstje echt compleet

Als de eerste drie redenen niet genoeg zijn, dan is reden 4 waarschijnlijk de reden die je over de streep trekt. Gewoonlijk zit de kracht hem in de herhaling en deze reden maakt dat waar! Hadden we al gezegd dat vaders gewoon bier wilt?

5. Bier

Want bier!

Genoeg redenen

Een Beer in a Box voor je Vader bestellen doe je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *