Kom je langs in onze Kasteelbar?

Victor Kuppers Blog 3 Comments

Het is koud. Het is guur. Maar binnen in onze kasteelbar van de Castle Christmas Fair in Heemskerk is het warm en gezellig. Je vindt ons daar tot en met zondag waar we je verwennen met een heerlijke bierproeverij. En vandaag geven we 5 vrijkaarten + gratis bierproeverij wegNiets gezelligers dan het koude weer buiten ontsnappen door binnen van een heerlijke bierproeverij te genieten. We staan op de Castle Christmas Fair in Heemskerk en hebben (al zeggen we het zelf) het beste plekje om op warmen van het verschrikkelijk gezellige winterweer 🙂


Als je liefhebber bent van speciaalbier, of gewoon nieuwe smaken wilt ontdekken, zoek ons dan even op in de kasteelbar. Die vind je bij binnenkomst (linksom of rechtsom) altijd, want we zitten precies in het midden van de looproute.

Eenmaal binnen in onze gezellige bar kun je kiezen voor een blinde proeverij van drie bieren, licht of gemengd en inclusief heerlijk hapje . Je weet niet welke bieren je krijgt, maar als je raadt welke stijlen het zijn, dan maak je kans op een fantastische proeverij voor vier personen! Gezellig en leerzaam tegelijk omdat je op deze manier echt leert proeven.

Let op: vandaag geven we 5 vrijkaarten + gratis bierproeverij weg

Comments 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *