Grootste proeverij van Nederland: bier proeven voor het goede doel!

Victor Kuppers Blog Leave a Comment

Aankomende vrijdag vindt Alkmaar Proeft Bier plaats. Aanstaande vrijdag 17 november gaan 500 man een avond vol fantastische smaken tegemoet. Iedereen krijgt 6 voortreffelijke gerechten, bereid door culinaire meesters en geserveerd met bijpassende lokale bieren. Alkmaar Proeft Bier is een initiatief van de Ronde Tafel 6 uit Akmaar en de opbrengsten van deze benefietavond gaan naar de Stichting Medische Kindercirkel Alkmaar. Deze stichting zet zich in voor kinderen die door ziekte opgenomen moeten worden in het ziekenhuis.

Beer in a Box verzorgt de bierproeverij

Anderhalve maand geleden werd Beer in a Box benaderd om mee te werken aan dit fantastische goede doel. In korte tijd hebben we in samenwerking met met de chefkok een prachtig menu weten samen te stellen waarbij het gerecht perfect aansluit op het geserveerde bier. De bezoekers van Alkmaar Proeft Bier krijgen ook gelijk uitleg van de brouwer zelf over het bier. Waarom en hoe het gebrouwen is en hoe je het beste kunt proeven. Leuk en leerzaam tegelijk.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de gerechten? Of de brouwerijen die Beer in a Box heeft geselecteerd? Ga naar het menu van Alkmaar Proeft Bier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *