De Beer breekt alle records op fantastisch festival!

Victor Kuppers Blog Leave a Comment

Fantastisch! De Beer en z’n speciaalbierbar op Alkmaar Culinair Plaza. Eerste non-food stand ever op het evenement waar je als oer-Alkmaarder van oudsher het einde van de zomer inluidt. Na drie dagen vol zweet in z’n vel maakt de Beer de balans op.


Maar voordat je verder gaat: wist je dat de Beer nog veel meer doet qua evenementen? En dat naast bierproeverijen, brouwworkshops en weekendjes weg, ook zijn bar te huur is?

Doe mij maar een plankje met drie bieren


Anyways. De Beer op een festival. Dat smaakt letterlijk naar meer. Om in lijn te blijven met het concept wisten onze bezoekers niet welke bieren ze kregen. Hop, 3 onbekende bieren op een awardwinning plankje en gaan! Je kon enkel kiezen uit Complex of Licht. Het leuke is dat je dan echt gaat proeven. En geproefd werd er. De Beer ging stijf door z’n voorraad heen en wat er over bleef heeft een hele goede nieuwe bestemming gevonden.

Feedback van bezoekers


Er werd letterlijk reikhalzend naar onze plankjes uitgekeken
“Wat is dit leuk, nu ga ik pas echt proeven”.
“Doe me er nog eens één van die ene. Die middelste”.
“Als ik geen abonnee van jullie was, dan was ik nu abonnee geworden”.
Of: “Shut up and take my money!”, (Dat was dus een potentiele investeerder: disclaimer, de Beer staat open voor investeerders vanaf € 500k. Geen geintje, neem contact op met Armand)

Eervolle vermelding, maar dan zonder de vermelding


Vervolgens werd er nog één of andere winnaar uitgeroepen van een wedstrijd waarvan de Beer niet eens wist dat ie eraan meedeed. Iets met standhouders die innovatief bezig zijn. Gelukkig won hij niet want anders was zijn speech abominabel geweest. Daarom heeft hij met goedkeuring van de organisatie maar gelijk de vierde plaats geclaimd voor meest innovatieve standhouder. Zo is de Beer. Fake it till you growl it. Laat je toch als startup maar mooi de rest achter je. Hilariteit alom.

Gelukkig hebben we de beelden nog

Afsluitend kunnen we concluderen dat


…het top was. Beste festival ooit. Ook de eerste van de Beer, maar hey, je moet ergens beginnen!

Dat onze eeuwige dank uitgaat naar al onze vrijwilligers die zich met hart en ziel voor de Beer hebben ingezet. Jullie zijn toppers Da(a)n(ielle), Rick, Rianne, Sabina, Wouter, Henke, Edine, Lobke, Ingrid & Martine!

Dat we er volgend jaar weer zijn!

En vergeet niet dat de Beer openstaat voor alles qua evenementen. En dat naast bierproeverijen, brouwworkshops en weekendjes weg, hij ook zijn bar verhuurt!

Doe maar Sabina mailen wanneer je interesse hebt. Mits je interesse hebt, anders kun je het laten.

Growl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *