Boek een proeverij, bestel een bar of leer zelf bier brouwen!

Victor Kuppers Blog Leave a Comment

Je wilt iets leuks doen. Beleven, proeven, ruiken of ervaren. Stukje belevingsmanagement naar de mensen toe. Maar dan als evenement. En niet zo serieus, maar op z’n Beers. Met humor. Niet te moeilijk gedoe en vooral heel veel plezier. Speciaalbier proeven, zelf brouwen, een ultrastrakke bar op je feest of een weekend lang proeven en brouwen, wat je ding ook is, de Beer regelt het!

Bier proeverij: leer echt bier proeven, maar dan leuk!


Bij jou thuis of op locatie, Beer in Box verzorgt op elke gewenste locatie proeverijen met de lekkerste speciaalbieren. Onder begeleiding van een echte bierkenner proef je in 2 a 2,5 uur, 6 verschillende bieren. Opgebouwd van lichte naar zwaardere biersoorten. Eventueel in combinatie met bijpassende hapjes. Voorafgaand vertelt de sommelier je in het algemeen iets over de bieren en het brouwproces. Tijdens het proeven vul je een formulier in. Zo weet je aan het einde van de proeverij welke biersoorten je voorkeur hebben en kan je daarna veel gerichter een biertje in de winkel uitzoeken of een Box bij de Beer op smaak laten samenstellen 😉

Lees alles over de evenementen van de Beer!

Leer zelf bier brouwen, the bootstrap manier!


Je kan nu zelf ervaren waarom bierbrouwen een van de leukste hobby’s is sinds hobby’s! Met de Brouw Workshops van Beer in a Box leer je de basis van bierbrouwen. Binnen 4 tot 6 uur gaan we van de eerste pruttel tot het bedenken van de naam van jouw eigen bier. Aan het eind van de dag krijg je jouw vers bluppende bier in wording mee naar huis. Voor kleine en grote groepen. Neem contact op en we bespreken de opties.

Lees alles over de evenementen van de Beer!

Ik heb een (bedrijfs)feest en ik wil dat de Beer een bar regelt


Heb je een leuk evenement en wil je bijpassende bieren op tap of fles? Of juist een blinde proeverij van verschillende smaken? Met de bar van Beer in a Box geef je jouw bezoekers de beste speciaalbieren van ambachtelijke brouwers uit binnen- en buitenland. Neem vrijblijvend contact op en we maken een mooie offerte op maat. Met of zonder grom.

Lees alles over de evenementen van de Beer!

Ik wil leren bier brouwen, maar dan in de Ardennen!


Regelmatig organiseert Beer in a Box een Bier & Brouw Weekend in de Ardennen. De aankomende is in november. Op een prachtige locatie leer je proeven, brouw je je eigen bier en bezoeken we een van de beste brouwerijen uit de regio. Inclusief twee overnachtingen en eten / drinken + bier. Doe maar kaarten bestellen!

Had ie al gezegd dat je hier alles over de evenementen van de Beer kunt lezen?

Doe maar doen!

Hoi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *