Beer kondigt nieuwe Box aan: RockStars,

Victor Kuppers Blog, Nieuwe Box Leave a Comment

Wist je dat het universum steeds groter wordt? En dat onderzoekers laatst ontdekten dat dat uitdijen steeds sneller gaat? En dat ze geen idee hebben hoe dat komt? De Beer ook niet. Hij heeft namelijk wel belangrijker zaken te doen: en dat is de launch van de volgende Box, vanaf 12 april verkrijgbaar!

Onder fans gaan geruchten dat dit wel eens “The Ultimate Box” kan zijn. Critici gaan nog een stapje verder en noemen het zonder blikken of blozen nu al de beste Box die ze nog nooit hebben gezien. Kortom, de verwachtingen zijn hooggespannen.

Noteer in je kalender: 12 april

Als je de Box niet wilt missen, dan vuur je je calendar app aan en swipe je naar 12 april. Daar vul je in dat hij naar je op de post gaat. Dat betekent in 99% van de gevallen dat PostNL al de volgende dag (jawel, vrijdag de 13e) bij je in de kelderkast / achter de deur / in het aanrechtkastje / op de trap staat te pronken. Geen beter middel tegen ongeluk, dan een Box vol geluk!

Maar vertel Beer, wat is deze keer het thema?

Jij als oplettend mens hebt allang door wat de Beer doet. Dat hij twee Boxen geleden is gestart met de eeuwenoude traditie dat de Beer elke Box een thema meegeeft. Het eerste thema was de Wham Editie, een ode aan “Last Christmas”. De Box van februari was de Netflix & Chill, een liefdesverklaring aan de liefde. En de volgende Box, die dus rond 12 april verzonden wordt, zal het thema RockStars hebben.

WAAROM. IN. GODESNAAM. ROCKSTARS?

Kan de Beer een mooi verhaal over ophangen. Maar als hij dicht bij zichzelf blijft gaat het over focus. En als de Beer focus nodig heeft, dan gaan OF de office speakers op maximaal, of hij zet zijn koptelefoon op. Dan gaat de muziek aan en geniet hij van rockstars die passie hebben voor muziek, die een totale toewijding hebben aan hun publiek en mensen in mensen in vervoering met hun performances. En dat is wat uiteindelijk wat de Beer ook met zijn bier wil; je inspireren en in vervoering brengen. Combinatie snel gemaakt!

“Ook nu weer op basis van mijn smaak?”

Ja, de Beer doet alles op basis van smaak! Je geniet nou eenmaal meer als we weten waar jij je in het Smaakspectrum bevindt. Zodat we je altijd bieren kunnen leveren die passen binnen je Smaakpalet. En het achterhalen van je Smaak is echt supersimpel met onze Smaaktest. Binnen een paar minuten weet je wat je lekker vindt en welke Box van de Beer daar het beste bij past.

Dat wil ik ook!

Snappen we! Jij wil natuurlijk ook in vervoering gebracht worden met speciaalbieren die je inspireren. Doe maar even de Smaaktest doen en zie gelijk welk pakket het beste bij je past! Ja, ik bestel nu! 😃

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *