Beer in a Box partner van Sprout Challenger 2017

Victor Kuppers Blog Leave a Comment

Kijk, daar wil de Beer bij zijn. De Sprout Challengernight, waarbij ondernemers & investeerders een vakkundige jury een Award zien uitreiken aan de Challenger van het Jaar. De ondernemer die wint is zorgvuldig gewikt en gewogen en voldoet aan alle criteria om voorlopers als Hotelchamp, Picnic en van Moof op te volgen. Daar wil de Beer bij zijn en daarom zijn we nu partner. Dat was de korte versie, ga door naar de lange!

Challengernight vindt plaats op donderdagavond 7 december in Pakhuis West Amsterdam, Elementstraat 25.  Het is volgens Sprout het gaafste feest voor startups, scaleups en investeerders. Er komen diverse topsprekers, je kunt leren van oud-challengers en aansluitend is er een heerlijk feest waar je kunt netwerken met alle genomineerde challengers en ondernemers. DJ en Startupbootcamp-oprichter Ruud Hendriks zorgt voor de juiste beats.

Bestel hier je kaarten of lees hier meer informatie op challengernight.nl!

Wie zijn er genomineerd?
De challengers die op dit doorgaan naar de finale van de Sprout Challenger Award zijn: SciSports, SLA en Speakap. De Challengernight zal voor de dertiende keer plaatsvinden.

Wat waren de nominaties in 2016?
Dat waren er 50 in totaal. Die vind je hier allemaal terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *