Beer in a Box heeft nu een échte primadeluxe mijn-omgeving

Lars Blog Leave a Comment

Kleine websitejes worden groot. Ooit hackte onze Tim onder auspiciën van de Beer een website in elkaar met Microsoft Frontpage en Word To HTML en pleurde die zooi op Geocities. Daar werden onze befaamde kartonnen dozen met spuitlogo tentoongesteld onder begeleiding van knipperende Under Construction Gifjes. Bestellen kon door een briefkaart naar De Beer te sturen. Ach, mooi was die tijd.

Maar dat kan anno 2018 niet meer. Een beetje bedrijf biedt een sexy omgeving aan waar je je als bezoeker én als klant compleet in thuis voelt. Van de bakker op de hoek tot je favoriete verzekeringsbedrijf, iedereen doet het met een mijn-omgeving. Dus De Beer ook. Maar dan ook heel vet, al zeggen we het zelf.

Ál je Boxen, ál je bieren

Zo krijg je achter een inlog een overzicht te zien van alle Boxen die tot dusver op je keukentafel hebben staan shinen. En kun je natuurlijk ook zien welke bieren je hebt gehad. Kan je alles nog even rustig op je dooie gemakje teruglezen – en mijmeren over die ene heerlijke Blonde Rakker of die verrukkelijke Stout die je eens hebt gehad.

En dat is waar het om draait bij de Beer. Jij ontdekt hele mooie nieuwe bieren die op dát moment nog niet bij de supermarkt of slijter te vinden waren. Maar net als met websites worden kleine bieren ook groot en zijn later misschien wél op die massaverkoopplekken te vinden. Kun je er dus van blijven genieten – en bij de Beer blijven ontdekken. Mooie constructie toch?

Mijn Bieromgeving in beeld


Al je gekregen Boxen in één handig overzicht. Klik op een willekeurige Box om de inhoud ervan te zien.

De inhoud van een Box, in dit geval de Netflix & Chill Editie. Met vriendelijke afbeeldingen van de Bieren. Klik op een bier om dáár de details van te zien.


Alles over het Bier waar jij meer over wilde weten. Niet alleen de omschrijving, maar ook de ideale drinktemperatuur, foodpairing en … een presentatie van de trotse brouwer.

Maar hoe kom ik dan in die mijn-omgeving?

Nou, gewoon zo

Als je overigens een account wilt aanmaken, dan doe je dat op de pagina “Wachtwoord Resetten“. Tja, Tim heeft de UX nog niet he-le-máál op orde. Wordt aan gewerkt 🙂

En wat er verder nog op stapel staat


Nu kun je vooral Dingen inzien en lezen en bekijken en zo, maar straks kun je ook Andere Dingen doen. Zoals interacteren met je Boxen, je smaakprofiel en je abonnement. Denk aan veranderingen doorvoeren, aanpassen, muteren, wisselen, transformeren en nog véél meer. Gaaf toch? Ja, dachten wij ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *