5 alternatieven voor Netflix & Chill

Lars Blog, Netflix & Chill 2 Comments

Netflix & Chill is een heerlijk eufemisme voor een avondje keihard knuffelen. En naast bierdrinken doe je zoiets op Valentijnsdag, toch? Toch knaagt er iets. Valentijnsdag is al Amerikaans genoeg, en als tegenwicht zou hier juist een typisch Nederlandse term niet misstaan. Vandaar dat de Beer je 5 Nederlandse ‘excuses’ geeft om je crush uit te nodigen voor een fijn avondje.

Videoland in Ledikant

Ach, Videoland. Het Nederlandse broertje van Netflix. Maar dan met (logisch) héél veel Nederlandse series en films. Zelf geproduceerde content hebben ze niet in ruimte mate. Ja, Zwarte Tulp, die dan weer wel.

RTL XL in Jarretel

RTL XL kijk je omdat je een programma van RTL 4, 5 of 7 hebt gemist. Of dat de ‘mood’ ten goede komt, laten we maar eventjes in het midden 🙂

Uitzending Gemist met een twist

Uitzending Gemist heet tegenwoordig NPO Start en met een betaald account kun je de content zelfs in HD terugkijken! Wauw, the future is now.

Eerst Mubi daarna fusie

Als je van arthouse houdt en van kleine indy filmmakers, zit je bij Mubi goed. Een bijkomend voordeel van dat soort films is dat er zonder uitzondering gewoon heel veel onfunctioneel naakt in te zien is, aldus Victor, liefhebber van Arthousefilms.

Enzo Knol & lol

Als je van écht menselijk leed houdt, dan kijk je naar Enzo Knol of een van de vele andere streamers op YouTube. En na 5 minuten heb je het wel gezien en ga je in godsnaam maar aan andere dingen denken.

Kun je nog meer alternatieven verzinnen?
Laat het dan hier in de comments weten :). Vindt de Beer leuk!

Comments 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *