Iedereen bedankt voor het vertrouwen! De teller is gestopt bij 130%. WOW!

Ga naar de crowdfunding pagina
(voor stukje nostalgie)

Er deden 221 mensen mee!
De crowdfunding is inmiddels gesloten


De Beer laat alles hieronder staan zoals het stond op 31 juli 2017, 23.59 uur. Een minuut later was de campagne succesvol afgerond.

Laat de Beer nog harder grommen!

Met jouw hulp kunnen wij harder grommen tegen de grote bier multinationals. Zodat bier & brouwen weer over smaak & ontdekken gaat. Niet alleen over miljoenen hectoliters.

Doe mee en wordt onderdeel van de Beer.

Ga naar Crowd About Now

Hieronder vind je alle info over crowdfunding. Scrollen maar! 🙂

De eindstand: €128.301

laatste update: 31 juli 00:00 min
128%

Gestopt op:
221 investeerders
Gemiddelde investering: €580
12% totaalrendement

…net geen € 196.000,- 🙂

Hier beantwoorden we alle vragen over de weg naar minimaal €98.000
crowdfunding actie van Beer in a Box. Mocht je vraag er niet tussenstaan, trek dan even aan de (figuurlijke) stropdas van Victor (klantenservice@beerinabox.nl of 06-38515199).

Waarom de Beer je hulp NU nodig heeft?

De Beer denkt in stappen. De belangrijkste eerste stap is het halen van 40%. Dan gaat onze campagne via Crowd About Now naar de pers en op hun homepage. Daarmee krijgt onze actie nog meer bereik. En daardoor meer investeerders. Dus nu meedoen betekent heel veel voor de Beer!
Check! Ik help meteen!

Wat als de crowdfunding termijn is afgelopen?

Als de campagne het benodigde geld heeft opgeleverd, dan krijgen wij het geld en gaat de lening formeel van start. Slaagt de campagne niet, dan krijgt iedereen zijn inleg teruggestort.
De campagne loopt tot 1 augustus 2017.
Dat wil ik niet! Laat mij helpen…


Deel deze pagina

Hoe we gaan terugbetalen?

Wij gaan er alles aan doen om zowel qua losse verkoop als abonnementen hard te groeien de komende maanden. Zodat we jullie rendement en ons bedrijf veiligstellen. Dat komt neer op zo’n 2000 abonnementen extra. Dat doen we natuurlijk graag samen met jou! Ken je iemand die binnenkort jarig is? Heb je vrienden, familie of collega’s die ook van speciaalbier houden?
Stuur ze een mail, tweet, whatsappje 🙂
Heb je een idee hoe we nog meer mensen kunnen bereiken en laten genieten van speciaalbier? Of andere creatieve ideeën om ons te laten groeien naar 2000 abonnementen?
Mail ons: klantenservice@beerinabox.nl

Wat is crowdfunding?

Crowdfunding is een alternatieve manier om een project / bedrijf te financieren. Voorheen gingen ondernemers naar de bank om een kredietaanvraag te doen. Tegenwoordig is crowdfunding erg populair omdat er direct contact tussen is de investeerders en de ondernemer(s). Het werkt zo: een ondernemer of particulier heeft een droom, maar niet voldoende startkapitaal. Daarom wordt het project aangeboden via een crowdfundingplatform. Daarbij vermeldt de investeerders hoeveel hij wil ophalen en wat er met het geld gedaan gaat worden. Als het doelbedrag is gehaald, gaat de lening lopen. Als het niet gehaald wordt, krijgen de investeerders hun inleg terug.


Waarom kiest de Beer voor crowdfunding?

De Beer gelooft dat zijn investeerders echt een onderdeel zijn van de Beer. Dat ze met hun bijdrage hun vertrouwen uitspreken in het concept en de plannen die er zijn. Daarnaast hopen we dat onze investeerders actief aan de gang gaan met het uitdragen van zijn boodschap, omdat ze geloven in zijn missie. En de Beer begrijpt; hoe meer je van dat soort steun hebt, hoe meer mensen je kunt bereiken. Daarnaast is het veel leuker om samen te werken met een grote groep betrokken investeerders dan met één grote bank!

Wat is investeren?

Investeren betekent dat je bijdraagt aan de realisatie van het plan van de Beer. Dit kan bij de Beer op twee manieren. Door aan hem te lenen of alvast een abonnement voor een bepaalde periode te kopen.

Scroll verder voor meer info of bekijk de opties op Crowd About Now.

Waarom zou ik investeren?

De mogelijkheden zijn enorm. De speciaalbiermarkt vertoont jaar op jaar groei. En de Beer bewijst nu ruim 2 1/2 jaar dat het in staat is om met vernieuwende concepten de beleving rond bier op een leuke manier te kunnen invullen. En dat spreekt steeds meer klanten aan. Maar om dit vol te houden moet de Beer snel gaan groeien. En de kosten gaan voor de baten uit. Vandaar deze crowdfunding campagne.


Het gaat totaal om:


Minimaal
0
euro

Maximaal
0
euro

De Beer investeert het geld o.a. in deze drie pijlers:
– voorraad en boxen (letterlijk meer dozen :))
– smaakprofiel en platform
– bekender maken van het merk

Uit welke investeringsvormen kan ik kiezen?

De Beer heeft 2 vormen waarmee je hem kunt helpen:

Lening

Bij een lening kies je voor het lenen van een bepaald bedrag aan de Beer.
Per jaar krijg je een 1/3 van je inleg terug + 4% rente. Hiermee heb je je geleende bedrag plus totaalrendement van 12% in 3 jaar weer terug.

Ik wil geld lenen aan de Beer

Voorverkoop

Bij een voorverkoop kies je voor het kopen van een abonnement voor langere tijd. Daarmee help je de Beer ook! Dit gaat ook via Crowd About Now en draagt bij aan ons doel om minimaal € 98.000 op te halen.

Ik wil een abonnement kopen

Hoe investeer ik?

Investeren doe je via de campagnepagina van Beer in a Box. Daar kun je op ‘Leen’ of ‘Koop’ klikken en dan word je vanzelf door het investingsproces geleid. Je hoeft niet van te voren een account te hebben of ingelogd te zijn.

Wat kost een investering?

Voor de transacties maakt het investeringsplatform Crowd About Now gebruik van het betalingsysteem van Buckaroo. Buckaroo brengt transactiekosten in rekening. Die liggen tussen de €0,70 en €0,80 per transactie.

Hoeveel geld kan ik investeren?

Als je kiest voor een lening, dan kun je al investeren vanaf €50,-. Het maximale bedrag is €80.000. Bij het kopen van een abonnement betaal je €227,- (1 jaar) €440,- (2 jaar) of €660,- (3 jaar)

Ik wil meedoen!

Kan ik ook aandelen krijgen?

Nu nog niet. Dat komt waarschijnlijk in de toekomst! De reden is dat de waarde van de Beer nu moeilijk vast te stellen is. Met name omdat het bedrijf nu nog in zo’n vroege fase zit, dat het moeilijk bepalen is wat één aandeel waard is.

Zijn er extra beloningen als ik investeer?

Jazeker! En die zijn nog eens superleuk ook. Wat dacht je bijvoorbeeld van jouw naam op de Box van de Beer? Of een proeverij voor een hele groep als je wat meer investeert? De beloningen zijn natuurlijk de kers op de taart. Kijk snel of ze nog beschikbaar zijn.

Hieronder staan alle beloningen:

€150 of meer

Jouw naam wordt in de Box opgenomen. Zo krijgen alle klanten van Beer in a Box te zien dat jij in ons geinvesteerd hebt! Bovenop het rendement, eeuwige dankbaarheid en een gromlach.

€350 of meer

Jouw naam wordt in de Box opgenomen. Zo krijgen alle klanten van Beer in a Box te zien dat jij in ons geinvesteerd hebt! En je krijgt het unieke “Crowd in a Box” bierpakket als dank! Bovenop het rendement, eeuwige dankbaarheid en een gromlach.

€750 of meer

Jouw naam wordt in de Box opgenomen. Zo krijgen alle klanten van Beer in a Box te zien dat jij in ons geinvesteerd hebt! En je krijgt het unieke “Crowd in a Box” bierpakket als dank! Daarnaast krijg je twee tickets voor een unieke bierproeverij in het hol van de Beer. Bovenop het rendement, eeuwige dankbaarheid en een gromlach.

€1250 of meer

Jouw naam wordt in de Box opgenomen. Zo krijgen alle klanten van Beer in a Box te zien dat jij in ons geinvesteerd hebt! En je krijgt het unieke “Crowd in a Box” bierpakket als dank! Daarnaast krijg je twee tickets voor een bierproeverij in het hol van de Beer. En een 12×1 box met de best-of Beer in a Box selectie! Bovenop het rendement, eeuwige dankbaarheid en een gromlach.

€5000 of meer

Jouw naam wordt in de Box opgenomen. Zo krijgen alle klanten van Beer in a Box te zien dat jij in ons geinvesteerd hebt! En je krijgt het unieke “Crowd in a Box” bierpakket als dank! Daarnaast ook de 12×1 box met de best-of Beer in a Box selectie! En omdat je zoveel vertrouwen in ons hebt bieden we je jou een unieke bierproeverij incl hapjes en leuke extra’s aan in het hol van de Beer voor jou en 5 vrienden, familieleden of collega’s! Bovenop het rendement, eeuwige dankbaarheid en een gromlach.

€10.000 of meer

Jouw naam wordt in de Box opgenomen. Zo krijgen alle klanten van Beer in a Box te zien dat jij in ons geinvesteerd hebt! En je krijgt het unieke “Crowd in a Box” bierpakket als dank! Daarnaast ook de 12×1 box met de best-of Beer in a Box selectie! En omdat je zoveel vertrouwen in ons hebt bieden we jou een super privé Beer in a Box speciaalbier avond aan voor jou en 9 vrienden, familieleden of collega’s! In het hol van de Beer. Inclusief proeverij en geweldige bier / spijs combinaties! Bovenop het rendement en een gromlach van de Beer.

Ik wil met iets anders steunen dan met geld, wat kan ik doen om te helpen?

Begrijpt de Beer. Je helpt hem al enorm door zoveel mogelijk mensen van de crowdfunding te vertellen. Dit kan via fax, social media of door erover te praten bij het koffieapparaat op het werk. Wat je ook doet, de Beer is al superblij dat je helpt!

Delen kan ook online 🙂


 
Kan ik de crowdfund ook steunen door een product te kopen?

Jazeker!

Dat is de voorverkoop variant. Hiermee geef je aan dat je voor een periode van 1, 2 of 3 jaar een abonnement wilt. Ga gelijk naar naar: https://crowdaboutnow.nl/beerinabox en bestel je abonnement voor langere tijd. Daarmee help je de Beer zijn doelstelling van minimaal € 98.000 te halen!

Wat zijn de risico's?

Crowdfunding wordt gezien als een risicovolle investering. Dat geldt voor alle crowdfunding acties.

Wat is de gem. investering?

Gemiddelde investering van 59 mensen ligt nu rond €550. Waarbij ook een aantal mensen gekozen hebben voor het kopen van een abonnement!

Crowd About Now?

Wie zijn dat?

CrowdAboutNow is een crowfundingplatform. Zij maken het voor ondernemers mogelijk een crowdfundingcampagne te houden via hun systeem. Daar ondersteunen ze bij waar nodig. CrowdAboutNow is een online platform dat het juridisch en technisch mogelijk maakt om veilig te investeren. Ze treden in bepaalde gevallen op als beleggingsonderneming bij de transactie. CrowdAboutNow heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank N.V. en is opgenomen in de registers van de AFM.
Van alle partijen die de Beer gesproken heeft, bleek Crowd About Now qua cultuur & blik op de wereld degene die het dichtste bij ons past. Daarnaast zag de Beer dat het platform al ervaring had in bierland en veel brouwers verder heeft geholpen.
Ja en nee. Je kunt anoniem blijven voor de buitenwereld, bijvoorbeeld door je naam geheim te houden op de publieke site. Dan weet niemand dat je geïnvesteerd hebt, behalve de Beer en Crowd About Now, die vanwege de overeenkomst moeten weten met wie ze te maken hebben.
Het geld dat je via iDEAL overmaakt wordt bewaard op een derdengeldenrekening totdat de campagne is geslaagd en aan alle andere voorwaarden is voldaan.
De looptijd van de lening is 36 maanden, dat is dus 3 jaar. Per jaar heb je een jaarrendement van 4%. Dit betekent een totaalrendement van 12% over de gehele periode van 3 jaar. Aan het eind van de leenperiode heb je dus EN je geld terug + 12% rente. Er zitten wel risico’s aan verbonden. Maar wij zullen er alles aan doen om te voldoen aan onze verplichtingen naar jullie.

Hieronder vind je nog wat informatie over Beer in a Box

Beer in a Box in de media

Bekijk een diepte interview van Fast Moving Targets met Tim

Bekijk onze Engelstalige pitch

Onder andere gemaakt voor onze pitch in Austin tijdens het SXSW Festival.

Bekijk onze speciale crowdfunding video